fbpx

ātrās brokastis

Paturpināšu tēmu par ātri pagatavojamu maltīti. Kad sestdien no rīta vēlējos pabrokastot, nebija nedz laika, nedz vēlmes pavadīt dienas pirmo pusi kaut ko gatavojot. Taču ledusskapī no jaungada bija saglabājušās vārītas raibās kāršu pupas. Vēl tīri labas, bet ilgāk glabāt nebūtu prāta darbs. Tāpēc nolēmu tikt galā ar tām. Bet plikas pupas ēst nešķiet aizraujoši. Tāpēc te būs būs pastāsts “ko darīt ar pupām?” jeb recepte ātrām brokastīm.

Uzsilda pannu un pielej eļļu. Apcep sīpolus un ķiplokus. Ja ir, var piešaut arī puravu. Ieber pannā pupas. Pievieno konservētu kukurūzu, sagrieztus marinētus gurķus, papriku un garšvielas. Ja ir – piecept tomātus (sagriež nelielās šķēlītēs). Cep minūtes 10. Var ēst ar krējumu. Vēl tīri gardi sanāk ar kausēto sieru vai biškucīti kaņepju pavalga.

3 Comments

  1. narkomanC 08/01/2008
  2. xlt 08/01/2008
  3. narkomanC 08/01/2008
Share via
Copy link