Lavašs ir viena lieliska lieta, ja gribas ko uz ātru roku iekost vai vienkārši panašķēties. Pildījumam der praktiski itviss – atliek tikai ielūkoties ledusskapī. Konservēta kukurūza, pupiņas un zaļie zirnīši, marinēti gurķi un ķiploki, siers – atliek vien ļaut iztēlei vaļu. Mērcei var izmantot krējumu, pievienojot sinepes, piparus, adžiku, kariju, zaļumus, ketčupu vai tomātu mērci. Ja to visu vēl apcep uz pannas, pieliekot sīpolus un burkānus (ja vien nav slinkums tos tīrīt un rīvēt), sanāks lieliska maltīte, kuras pagatavošana aizņems vien 10 – 15 minūtes.
O jā, piekrītu. Līdzīga ir šarumā. Tur vienīgi obligāta sastāvdaļa ir gaļa (vēlams cepta vai žāvēta).
a bez gaļas nekādi?
Piekrītu par lavašu, garšigs ar pildijumu :).
Man personigi garšo – siers, tomāts, ķiplociņš, majonēze, kr4 tādi parasti siera salāti un tos lavašā ielikt (lick). Aizlocīt. Ielikt leduskapī uz 15 Minūtēm un notiesāt.
mmmm……
laba recepte. :)
turklāt – ja ir pilnīgs slinkums un negribas neko gatavot, tad var vienkārši nopirkt lavašu un siera salātiņus, sarullēt, ielikt ledusskapī uz 15 minūtē, un ēdiens gatavs. ;)