fbpx
Tags:

Vecs sūda joks

Vēstule servisam:

Cienījamais servisa dienest!

Pagājušajā gadā es apgreidoju programmas uz datora: “Draugs 5.0” vietā es uzinstalēju “Vīrs 1.0” un konstatēju, ka jaunā programma ir sākusi veikt negaidītas izmaiņas finansu moduļos un ir ierobežojusi pieeju moduļiem +ziedi un +juvelieris, kuri lieliski strādāja “Draugs 5.0” vadībā.

Bez tam, “Vīrs 1.0” ir nodzēsis daudzas citas vērtīgas programmas, piemēram, “Romantika 9.9”, un tai pat laikā ir uzstādījis “Futbolu 5.0”, “Garāžu 4.5” un “Televizoru 6.0”. Programma “Saruna 8.0” vairs nepalaižas, bet palaižot programmu “Mājas uzkopšana 2.6”, visa sistēma uzkaras. Es mēģināju palaist “Žēlabas 5.3”, bet rezultātus neguvu.

Lūdzu, palīdziet!

Izmisusī!


Atbilde:

Cienījamā Izmisusī!

Lūdzam Jūs ņemt vērā, ka “Draugs 5.0” – tā ir ļoti vienkārša spēle, bet “Vīrs 1.0” – vesela operacionālā sistēma.

Pamēģiniet ievadīt komandu C:/ES-UZSKATĪJU-KA-TU-MANI-MĪLI, bet pēc tam palaidiet datorā programmu “Asaras 6.2”. “Vīrs” tad automātiski izpildīs divas programmas: “Vainīgs 3.0” un “Ziedi 7.0”. Bet Jums jāatceras, ka pārlieka aizraušanās ar to var izsaukt programmas “Drūma Klusēšana 2.5” vai “Alus 6.1” (ļoti bīstama programma, kura rada audio failus formātā +Skaļa krākšana.

Un atcerieties – nekādā gadījumā neuzstādiet programmrīku “Sievasmāte 1.0” vai papildus programmai “Vīrs1.0” programmas “Draugs 1.0” versiju. Šīs programmas netiek uzturētas un izsauks sistēmas “Vīrs 1.0” avāriju.

Kopumā. “Vīrs 1.0” – tā ir brīnišķīga programma, bet tai ir ierobežota atmiņa, un jaunās programmas bieži sākumā nepalaižas.

Padomājiet par citu programmu iegādi, kuras uzlabotu “Vīra 1.0” darbību. Personīgi es rekomendēju sekojošas: “Karsta kaislība 3.6”, “Skaista veļa 4.2” un “Labs garastāvoklis 1.1”

Ar cieņu,
servisa dienests

Share via
Copy link